Uslovi isporuke

GDE SE ROBA ISPORUČUJE?
Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe City Express.
ROK ISPORUKE
ZBOG SITUACIJE SA VIRUSOM COVID 19 I OTEŽANOG POSLOVANJA U SVIM OBLASTIMA , ROK ZA ISPORUKU MOŽE BITI I DUŽI OD NAVEDENOG.
Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme Potvrdi, na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja i isporuku možete očekivati u roku od 2-7 radnih dana, dani vikenda (subota i nedelja) se ne računaju. U periodu od 01.12. do 31.12. rok isporuke može biti i duži zbog većeg obima posla kurirske službe.  Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas operater. Nove odredbe o roku isporuke mozete procitati ovde
PREUZIMANJE POŠILJKE
Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 
CENA ISPORUKE
Cena isporuke za porudžbine veće od 5.000,00 din. je besplatna, osim u slučajevima plaćanja vaučerima, poklon karticama i E- vaučerima gde troškovi dostave padaju na teret kupca. Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom. 
Vaš Trefolino!

Radno vreme

8-16h subota 8-13h